Politika

Demokrate DPS-u: Da imalo obraza imate, ćutali bi kao zaliveni

Kada DPS kaže kako iza njih stoje rad i konkretni rezultati koji su im “i omogućili da ono što smo radili prikažemo”, neka znaju da se Demokrate u potpunosti i bez sekunda razmišljanja slažu s tim, saopštile su Demokrate.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti

Međutim, DPS, skroman i pošten kavim ga je bog dao, je vrlo skroman kada opisuje svoja djela.  Iz tog razloga bi bilo veoma nepravedno i nefer prema građanima Zete ali i cijele Crne Gore da se svi zajedno ne podsjetimo djela i učinaka stidljivog DPS-a.

Da ne dužimo, za početak nekoliko dostignuća:

1. Film o preuzimanju koverte sa 97500 eura.

2. Afera “Snimak”, koja najbolje svjedoči o karakteru DPS-a.

3. Afera prisluškivanje i nezakonito praćenje tada opozicionih lidera.

4. Uhapšeni kumovi predsjednika DPS-a.

5. Decenije švercerske ekonomije koje su ime Crne Gore obrukale u svijetu.

6. “Zaboravljena” petlja na autoputu koja je građane koštala preko 30 miliona eura.

7. Afera “Limenka”.

8. Legendarni potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović i budvanska organizovana kriminalna grupa.

9. Mojkovačka fabrika duvana i njena djelatnost.

10. Duvanska afera, dok je DPS još bio “mlad”.

11. Afera “Zavala”

12. Afera “Listing”

13. Afera Miomir Mugoša, još jedna legenda DPS-a.

14. Ubistvo i potpuno ometanje pravde u slučaju Duško Jovanović.

15. Napadi na brojne novinare i poslenike javne riječi, lažirani svjedoci, falsifikovana istina.

16. Afera “Atlas”

17. Skidanje zabrane ulaska u Crnu Goru monstrumima Belivuku i Miljkoviću, koji su ubijali po Crnoj Gori.

18. Potpuna pljačka građana i državnih resursa, rasprodaja državne imovine tajkunima kumovima i rođacima, moralno uništavanje naroda, pritisci, ucjene, formiranje vise narko kartela, izazivanje mržnje, podjela i sukoba, nacional-šovinizam, podstrekavanje sukoba, a evo u najavi i terorističko djelovanje protiv ustavnog poretka države Crne Gore.

Nasuprot tome stoje naši rezultati:

Vraćanje dječijih dodataka za sve mališane predškolskog uzrasta, a uskoro i za svu djecu. Jer ne krademo.

Povećanje staračkih naknada. Jer ne pljačkamo.

Povećanje minimalne cijene rada. A još ćemo je podići. Jer vodimo računa o budućnosti zaposlenih i njihovim penzionerskim danima.

Besplatni udžbenici za sve osnovce. Jer nismo lopovi pa ima novca za to.

Zapljena 1600 kg kokaina. Jer smo odlučni da se izborimo sa kriminalom, i užasnim naslijeđem kojim ste vi “častili” ovaj narod.

Uprkos vašim suludim politikama zavade sa susjedima i naklonjenim nam tržištima, mi se možemo pohvaliti odličnom turističkom sezonom koja će nam nakon katastrofe koju ste nam ostavili dati prostora da još bolje radimo i još više učinimo za građane.

Veoma je važno istaći i smanjenje kreditnog zaduženja u odnosu na najveći kredit za izgradnju auto-puta. Onaj koji su vaši stručnjaci tako ugovorili da je bio bomba u temeljima države!

Tu je i osnivanje nove avio-kompanije koja već ima dva aviona. Oba u vlasništvu države Crne Gore. Gdje su vaši rezultati, uprkos stotinama miliona ubrizganih u MA? Ne, vas je samo zanimalo da vam podobni dobijaju besplatne karte, o trošku građana. I to ste uspjeli da uništite!

Odnos najveće državne kompanije, EPCG, prema građanima je još bolja priča: kreirano mnogo povoljnosti za građane, kao i niži računi za struju i brojne investicije u koje se već kreće, što je odličan pokazatelj našeg opredjeljenja da država mora biti tu zbog građana.

Zdravstveni, prosvjetni i radnici u socijalnim ustanovama po prvi put su dobili mogućnost da besplatno ljetuju na crnogorskom primorju. Kad ste vi to uradili za nekog, a da nije vaš podobnik?!

Novi Zakon o slobodi vjeroispovijesti donesen je na zadovoljstvo svih tradicionalnih crkava i vjerskih zajednica. U cilju uspostavljanja pravičnog odnosa države prema religijskim zajednicama, Islamskoj zajednici vraćena je džamija u Pljevljima koju ste vi bili pretvorili u naplatni punkt Elektroprivrede!

Nacionalni javni servis RTCG dobio je novi Savjet, a Crna Gora novi tužilački zakon i razrješenje dosadadašnjeg Tužilačkog savjeta. Sad ćete vidjeti kako se bori protiv kriminala i kriminalaca.

Skupština Crne Gore je postala najtransparentniji Parlament u bivšoj SFRJ i širem regionu. Tome u prilog svjedoči novi Parlamentarni kanal i direktni prenosi svih parlamentarnih aktivnosti. Mi nemamo šta da krijemo.

I sve nabrojano samo u prvoj godini, i to nakon što ste nam ostavili prazan budžet i opljačkanu zemlju! Dobro gledajte sledeću godinu i rezultate. Uradićemo više nego vi za dvadeset.

Za vrijeme krize ova vlast ne samo što je postigla prethodno navedeno, već nije ni smanjila plate, ni penzije, niti podigla poreze… dakle, ništa od onoga što ste u neuporedivo boljoj ekonomskoj situaciji radili vi, dok su prijatelji, braća, kumovi krčmili ono što su generacije stvarale.

Da imalo obraza imate, ćutali bi kao zaliveni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
@lexa
Gost
@lexa

Hvala vam Demokrate. Dobio sam tri litra ulja.

Mićo
Gost
Mićo

Da imate obraza nebiste Vu bili sa Frontom.Pitajte Mandica i Meda okle njima jahte.Nisu to bicikla,no nek ispitaju to dobro.

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Demokrate sram vas bilo. Ja od svoje penzije sam mogao da se prehranim a sad prelipsavam. Čime se vi hvalite.

Ranka
Gost
Ranka

Malecki dečko ispiljio ispod SNP šinjela i priča o obrazu.

lela
Gost
lela

E zamisli kad ovi ljigavci pričaju o obrazu. Propalo se…

Zovite Sergeja
Gost
Zovite Sergeja

Zali boze crvene boje

Drmr
Gost
Drmr

Cutali BISTE

Montenegrina HN
Gost
Montenegrina HN

Ako vi imate obraza nekome spocitavat o izdaji nek nas djavo nosi onda!

gami
Gost
gami

Vi iz 7.bat. da imate obraza a nemate ga nebi se ni javili. Dobro znate zasta vas je spremao Milošević 90.g. da pucati po crnogorcima e nece vise moci izdajice ljigave. Zabijte glave u zemlju i nezborite vise nijedno dosta je vašeg gadluka srbocetnici.

Milan
Gost
Milan

Narod je sve zaboravilo.Toga sto vadite iz naftalina niko se vise ne sjeca.

,,,
Gost
,,,

A vi predadoste cijelu državu crkvi tuđe države.

Aleksandra
Gost
Aleksandra

Molicu admina da pusti komentar. Da nastavimo sa spiskom, ili je i za ovo kriva prosla vlast? Preko 50 umrlih za nedjelju dana od Covida Vaspitni kadar bez prhoda i doprinosa za 6 mjeseci jer ih nijeste uplacivali Nestajanje 200kg droge preko noci (cas je 1600 cas 1400 kila, pa se odlucite) Pustanje u drzavu potomka ubice Crnogoraca i dozvoljavanje… Više »

Hhhh
Gost
Hhhh

Je li palo 1600 kg koke ili 1400kg, odlucite se!?

Send this to a friend